14.11.10

Inner Neck Covered !

Hello bloggers . Selamat tengah malam :) Hee . Malam neyh i eksiteddddddddd sangat nak update Inner Neck Covered . Yeah ! Ape tu ? Alaaa , inner yang boleh tutup leher tu , HAHA . Sangat best tau dear . I pun take 1 . Hehe . Kalau ade inner neyh boleh buat style macam macam , tak payah nak takut takut nampak leher dah . Korang perasan tak entry semalam i ade pakai inner neck covered ? Kalau tak perasan , pegy usha balek , hehe :) okey , inner neyh material cotton . Sangat best tau . Lembut macam softlan gitu , HAHA . Jom cekedout ! Jangan lupa beli tauuu , kahkahkah -______-

Black Colour
Status : RESERVED TO AIN LIYANA & SYAKIRAH

Light Grey Colour
Status : 2 AVAILABLE
Red Colour
Status : 1 RESERVED TO REYHAN 1 SOLD
Dark Blue Colour
Status : 1 AVAILABLE , 1 RESERVED TO CIK JELITA
Soft Pink Colour
Status : SOLD




Neyh adalah sample i wear inner cotton colour hitam tu , nampak tak nampak tak ? hee . Ada inner neyh boleh gayakan macam macam style woo , besttt ! Ehh ehh , lupa pulak nak tulis harga kan ? Act inner neyh RM15 , include postage kena la add RM 6 kan . But , i bagi u all RM18 je include postage , okey takk ? hee . Ape lagi , cepatlah dapatkan . Sebab maybe i tak restock kot , MAYBE yee , HAHA :) If interest boleh isi form yang dekat atas tu ye semuaaaaaaaaaa , terima kasih , BYE !

5 pembuat onar:

Anonymous said...

nk inner tersebut...plz3...
huuhuhu...cner nk order ye?

♥Intan Azwani♥ said...

macam mana nak order ni?saya x nampak apa-apa form pun..huu
saya nak order inner tutup warna black tu..

Anonymous said...

ader lg tak stok inner ni??
mcm maner nak oder yer?
sayer nak inner tutup leher waner black tu..
huhuuhu!!

✿LiZa✿ said...

sye mahu kale itam.. sudah abes ke??

mobile spa said...

harge brape?ade kaler ape lagi tinggal??

Post a Comment

 

Blog Template by LyshawlizShop